OM MIG

Jag har sedan jag var liten tjej känt av min omgivning och försökt passa in för att bli omtyckt. Har också tagit stort ansvar för många runt omkring mig. Det blev ett mönster jag fortsatte med för att jag trodde det fortfarande behövdes. 

Nu vet jag att jag inte behöver vara omtyckt av alla, och att jag har ett värde för den jag är. Vi kan tycka olika, det är okej och betyder inte att jag behöver ändra mig.

Nu när jag kan ta emot mig själv som den jag verkligen är, kan jag ge mer till andra och också ta emot mer från omgivningen.

Jag är så tacksam för min utbildning till HSP-terapeut av Högkänslighet Sverige som riktar sig till högkänsliga, vilket jag förstod att jag är för några år sedan då jag gjorde ett test i boken "Den högkänsliga människan". Nu ser jag så många fler möjligheter än tidigare. Livet har blivit rikare, jag tillåter mina känslor att få finnas och komma ut. Ibland känns det tungt, men genom att tillåta den känslan och inte värdera den som dålig, förändras det snabbare.

Självklart för mig att värna om vår miljö, och med åren har det blivit viktigare för mig att hämta kraft i naturen. Jag tycker om att  yoga och meditera och pyssla i min trädgård. Tycker om när yogan är mjuk och inkännande. Eftersom jag arbetat som ekologisk frisör i 13 år är det viktigt för mig med vad vi använder för produkter på hud och hår men även hälsa i övrigt.  Jag älskar att få och göra den indiska huvudmassagen, därför fortsätter jag ge den och säljer även ekologiska svenska hud o hårvårdsprodukter.

Monica Nilsson

"Jag älskar att samtala om det som känns och verkligen betyder något. 


Några av mina KVALIFIKATIONER

  • Arbetat som frisör i många, många år...som Ekologisk frisör 2005-2018

  •  Taktil massage - Taktipro 2004

  •  Naturkosmetisk ansiktsbehandling - Axelssons Stockholm 2007

  •  Healing utbildning (fyra delar) -  Anita,Lasse Rydström 2007-2012

  •  Bars utbildning (Access consiousness) - (två kurser) 2011, 2014

  •  Qigong och Meditations utbildning -  Livsbrunnen, Thorwald Lorentzon 2014 - 2016

  •  Produktinformationskurs om Maria Åkerbergs produkter vid ett flertal tillfällen på Dermanord       2007- 2015

  •   HSP-terapeut (Samtalsterapeut med inriktning Högkänslighet) utbildning med Yogalärarkompetens 2019-21