Indisk huvudmassage

Indisk huvudmassage är en effektfull och mjuk behandling som är mycket välgörande vid stress, sömnsvårigheter och spänningar i huvud, nacke och axlar. Massagen stärker dessutom håret och stimulerar hårsäckarna med ökad blodcirkulation och näringstillförsel. Håret får bättre kvalitet, glans volym och tillväxt.
Massagen med rötter i en flera tusen år gammal indisk tradition, görs sittande med kläderna på, i torrt hår eller med eteriska och vegetabiliska oljor. Genom att olika akupunkturpunkter masseras , stimuleras kroppens egen förmåga till läkning. Du väljer att enbart göra huvudmassagen eller den längre varianten "Champissage" som förutom huvud och nacke, omfattar axlar, skuldror och armar. 

Massagen balanserar energiflödet i kroppen och en känsla av lugn, stillhet och ro infinner sig. En obeskrivlig känsla!

Om du vill kombinerar vi en indisk huvudmassage med ett vägledande samtal eller terapisamtal. Upplevs skönt då du hinner gå ner i varv och slappna av på djupet innan eller efter ditt samtal !
 

Läs mer på www.champissageinternational.com


Indisk huvudmassage (ca.30-40 min) 450 kr
Champissage (ca.50-60 min)  550 kr

Indisk huvudmassage (30-40)min + ett vägledande samtal  (30-40 min)  1100 kr

Indisk huvudmassage (30-40min) + ett terapisamtal (60 min)  1300 kr


EKOLOGISK ANSIKTSREGÖRING MED MASSAGE

En underbar behandling med rengöring av ansiktet, peeling, varma handdukar, mask och skön massage. Jag använder svenska ekologiska produkter från Maria Åkerberg som är baserade på vegetabiliska oljor.
 Se mer under produkter...
Behandlingen tar ca.50 min, om du önskar kan du få en kort healing eller handmassage medan ansiktsmasken verkar.


Ansiktsrengöring med massage (ca,50 min)  500kr
Ansiktsrengöring med massage  (1 tim, inkl.healing el.handmassage) 600 kr